Материалы на главную

12:02
Залізничники України, Румунії та Молдови планують лише за рахунок кращої організації руху збільшити інтенсивність вантажоперевезень до Галацу через Рені к кілька разів.
09:39
В Одесі на маршруті №5, що ходить в Аркадію, курсує найдовший в Україні трисекційний трамвай місцевого виробництва "Одіссей-Макс".
16:08
Після недавнього тендеру на закупівлю 44 пасажирських вагонів "Укрзалізниця" оголосила ще один - на закупівлю ще 22 вагонів.
17:20
Польський виробник залізничного рухомого складу компанія PESA займається ремонтом наявних в "Укрзалізниці" рейкових автобусів власного ж виробництва.
15:15
Ділянка залізниці європейської колії 1435 мм у Закарпатті від Чопа до Мукачево буде електрифікована - за рахунок чеського залізничного перевізника RegioJet.
13:13
З сьогоднішньго дня в Одесі повністю відновлено роботу трамваю №7 за маршрутом "Північ - Південь".
18:57
8 листопада росіяни завдали ракетного удару по одному з іноземних торгівельних суден, яке стояло під завантаженням у порту в Одеській області.
09:19
День залізничника в Україні відзначають 4 листопада - на честь дня прибуття до Львова першого поїзда.
18:11 Собственный материал
Зараз ми побачимо найбільшу українську вузькоколійку, яка тягнеться на понад 130 кілометрів від Рудниці до Голованівська та проїдемося під старим паровозом на її ділянці від Бершаді до Хащуватого через Гайворон. І дізнаємося трохи про її історію, яка починалася зі старих паровозів, та проаналізуємо її майбутнє, яке можливе лише завдяки старим паровозам.
16:41
"Укрзалізниця" встановила на Михайлівській площі у Києві інсталяцію у вигляді пошкодженого обстрілом пасажирського вагону, який був у складі евакуаційного поїзда з Ірпіні.