Авиация

10:47
Лоукост-авіакомпанія Ryanair планує відразу після завершення війни знову активно працювати в Україні з базуванням до 30 літаків та відкрити, в тому числі, внутрішні авіарейси між Одесою, Львовом і Києвом.
14:34
Українська влада розглядає можливість відкриття аеропорту у Львові, спираючись на ізраїльський досвід роботи аеропортів під час повітряних тривог та ракетних ударів.
14:24
Україна, Канада, Великобританія та Швеція подали позов проти Ірану до Міжнародного суду ООН через збиття іранською зенітною ракетою 8 січня 2020 року українського авіалайнера рейсу PS752 компанії "МАУ".
16:21
Повітряний прос ір України можуть відкрити частково для цивільної авіації навіть до завершення війни
17:47
20 квітня у США була зроблена спроба тестового запуску космічної ракети-носія Starship компанії Ілона Маска Space X. Польот виявився невдалим.
10:52
Україна отримає конфіскований у росіян літак Ан-124 "Руслан". Його нашій країні планує передати Канада
17:45
Внаслідок накопичених за кілька років протиріч між силовими структурами Судану в країні почалися збройні зіткнення. Внаслідок цього в аеропорту столиці Судану постраждали два українські авіалайнери.
10:51
За інформацією Європейської організації з безпеки аеронавігації прогнозує, що розпочата Росією війна проти України так чи інакше обмежить польоти цивільної авіації над Україною до 2029 року.
13:33
Авіакомпанія Supernova Airlines, яка належить "Новій Пошті", найближчим часом запустить вантажні авіарейси між найближчими до України логістичними авіахабами.
09:19
Ірландська лоукост-аввіакомпанія Ryanair планує буквально за кілька днів після завершення війни відновити авіарейси до України, в тому числі і створити базу для обслуговування авіалайнерів в Одесі.