Авиация

09:56
На офіційному сайті авіакомпанії Ryanair більше немає жодного українського аеропорту у системі бронювання квитків та розкладі, хоча залишилася українська мова інтерфейсу сайту.
13:03 Собственный материал
У новому випуску проєкту "А як у них" одеського телеканалу "Перший міський" виступив як військовий оглядач разом із проживаючим у США експертом з виживання Олександро Клімановим та колишнім військовослужбовцем армії Ізраїлю Артемом Шапіро обговорили захист українського неба, системи ППО, ПРО та безпеку під час ракетних обстрілів. 
16:22
Оскільки повітряний простір України закритий для авіаційного сполучення, пасажири з Одеси та інших міст України за необхідності можуть скористатися аеропортом Кишинева у сусідній Молдові.
19:40
Внаслідок російського ракетного удару зазнала руйнації злітна смуга аеропорту в Одесі.
16:16
Дві українські авіакомпанії заявляють про готовність виконувати регулярні, чартерні та замовні рейси за межами нашої держави, якщо вони не будуть пов'язані з росією. Це "МАУ" та "SkyUp".
12:06
Авиалайнеры арестовали, в том числе, в Турции, Азербайджане, Армении - странах, которые рф считает дружественными.
15:39
Воздушное пространство Евросоюза окончательно закрыли для самолетов россии - страны-агрессора. Таково решение EASA.
20:22
Война, которую развязала россия против Украины, стала причиной полного закрытия воздушного пространства стран Евросоюза для всех подконтрольных россии самолетов.
19:35
Самый большой в мире самолет - транспортный АН225 "Мрия" был уничтожен российскими агрессорами во время их атаки на аэродром Гостомель.
08:38
В связи с началом военных действий в Украине приостановлено все гражданское воздушное сообщение - небо "закрыто". Одесский аэропорт также закрыт для гражданских полетов.