Дороги Одессы и региона

14:21
Холодну пору року автомобілісти запам'ятовують лише з проблем, що виникли. Якщо не шини, то сніг, якщо не сніг, то вода, причому у двигуні. При морозі остання перетворюється на кригу, тим самим перекриваючи подачу палива. У результаті — двигун постійно глухне, працює нестійко. Присутність рідини в дизелі зводить нанівець його мастильні характеристики, що призводить до прискореного зношування паливного вузла. Фахівці діляться секретами щодо передчасного виходу механізмів з ладу.
13:10
Цього року французький аукціон "Бонхамс" запам'ятався рідкісними та шалено дорогими моделями авто. Як відомо, аукціон проходить у Парижі. І зовсім недавно він вразив цікавою для українців подією! Далі розповімо докладніше. Одним із найгучніших героїв заходу став колекційний Ролс Ройс. Автомобіль рідкісний та раритетний, саме те, що цінується на аукціоні. Цей нестандартний кабріолет зміг завоювати серця десятків тисяч автоентузіастів у всьому світі, а належав він нашому земляку.
11:22
В статье рассматривается вопрос о том, как математические стратегии влияют на игровой процесс в онлайн рулетке. Будут рассмотрены популярные математические стратегии
13:45 Собственный материал
Вже кілька днів в Одесі йдуть розмови про можливий зсув грунту на узвозі Маринеска, що, теоретично, загрожує руху трамваїв та автотранспорту. Що ж відбувається?
15:15
Така сама длоя спіикала не лише службу автодоріг Одеської області, а й всі аналогічні структури у інших областях.
15:01
Перевозка частных грузов – это задача, которая может стать сложной, если вы не знаете, как выбрать правильное грузовое такси. В этой статье мы предоставим вам советы и рекомендации от Moving-Expert, которые помогут вам выбрать лучшую компанию для перевозки вашего имущества. 
16:35
Керівник служби автодоріг Одеської області розповів про плани розширення траси Одеса - Рені.
12:54
Відділ безпеки дорожнього руху розпочав сезонну перевірку готовності доріг до літнього періоду на території регіону. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.
13:53
На автомобільній дорозі М-15 Одеса-Рені (на Бухарест) вранці 21 березня сталися дві дорожньо-транспортні пригоди на різних ділянках дороги (на 180 км, поблизу села Холмське та на 210 км, поблизу села Суворове).
16:39
Мова йде про вулицю Маріїнську та частину Пироговської.