Дороги Одессы и региона

09:52
Служба автодоріг Одеської області показала, як йде експлуатаційний ремонт автомагістралей після зими.
13:20
Мова йде про раніше закритий для транспорту та пішоходів квартал вулиці Приморської від Митної площі до Військового узвозу.
12:23
Рулетка є класикою азартних ігор і входить до десятки найпопулярніших слотів, на сьогоднішній день. Найкращі уми гемблінгу вже друге десятиліття б'ються у спробах розробити ідеальну стратегію для цієї гри, щоб обіграти казино. За довгий час існування рулетки було вигадано безліч систем і методик гри.
10:49 Собственный материал
У тренера Мілана Стефано Піолі вже було 800 матчів у тренерській кар'єрі, і навіть Майк Меньян вітає свого наставника з поверненням після травми. Французький нападник Олів'є Жиру повернувся в стартовий склад "россонері", тоді як Златан Ібрагімовіч знову залишився на лаві для запасних.
13:54
Служба автодоріг Одеської області повідомила про запуск двох комплексів зважування WiM (Weight-in-motion) на дорогах південної частини регіону.
12:56 Собственный материал
Криптобиржи, онлайн-обменники, P2P-платформы, криптотерминалы – это лишь некоторые способы, как купить криптовалюту в Украине
10:52
У оновленому та укрупненому міністерстві інфраструктури призначені нові заступники міністра, а також трьох нових очільників ОВА.
13:23
На середину дня 30 січня всі основні дороги Одеської області відкриті для проїзду, їх розчищають від снігу.
16:53
Через погодні умови 28 січня частково обмежено рух автотрасою М15 Одеса - Рені.
14:51
Простые три правила помогут вам оставаться в безопасности, если вы используете обогреватель для обогрева помещений.