Дороги Одессы и региона

09:29
Через калібровку системи зважування вантажівок під час руху 24-26 січня тимчасово можуть перекривати рух автотранспорту по мосту через Хаджибейський лиман на трасі Одеса - Київ.
14:24
Через випробування системи зважування вантажівок під час руху 16 і 17 січня тимчасово можуть перекривати рух автотранспорту по мосту через Хаджибейський лиман на трасі Одеса - Київ.
12:44
Проблемне місце транспортної мережі Одеси - узвіз Маринеска,- знову будуть ремонтувати
14:34
Незадовго до сильних снігопадів ми завітали до Херсонської області, де ознайомилися з роботою місцевого Облавтодору - державної організації, яка може займатися ремонтом будь-якої складності і утриманням у належному стані автомобільних доріг регіону.
14:24
Незважаючи на те, що більшість автодоріг в Одеській області відкриті для проїзду та розчищені від снігу, водіїв все одно просять на деякий час утриматися від поїздок.
09:33
Незважаючи на снігопад напередодні, основні автошляхи Одеської області відкриті для проїзду.
09:25
На Одеську область насувається негода, яка до вечора 8 січня накриє весь регіон. Проїзд по основним дорогам поки що доступний.
17:27
Україна та Молдова підписали низку протоколів, які спростять і зменшать час перетину спільного кордону для вантажного автотранспорту.
13:23
На автотрасі М-15 Одеса - Рені будуть ремонтувати міст через річку Когильник.
12:46
Веб-разработка является одной из ведущих областей в сфере информационных технологий, играя неотъемлемую роль в нашей повседневной жизни. В эпоху цифровизации, веб-приложения становятся мостом, соединяющим пользователей со всемирной паутиной, предоставляя неограниченные возможности для бизнеса, образования, развлечений и общения.