Морские и речные перевозки

16:36
За серпень 2023 року річковий і морський флот "Українського Дунайського пароплавства" перевіз 206 тисяч тон вантажів.
12:13
1 вересня з портів Одеса та Південний вийшли в море два торгівельні судна.
09:32
Порти Ізмаїл, Рені, Усть-Дунайськ та інші вантажні термінали на Дунаї в Одеській області обробили за липень і першу половину серпня 2023 р. понад 3,75 млн. тон вантажів.
17:54
Адміністрація морських портів України уклала меморандум з портами Південної Луїзіани та Нового Орлеану у США про їх допомогу у відновленні пошкоджених українських портів.
16:16
За допомогою однієї з австрійських компаній "Українське Дунайське пароплавство" може модернізувати свої буксири та вантажні самохідні судна з заміною двигунів.
12:40
Як заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, наша держава продемонструвала спроможність створити та підтримувати судноплавні маршрути з портів Одеської області, які є альтернативою якимось домовленостями з росією як агресором.
17:07
За даними Всеукраїнської аграрної ради в портах Одеської області за липень-серпень 2023 року росіяни знищили біля 270 тисяч тон зерна.
12:32
Порт Білгорода-Дністровського не вдалося продати на приватизаційному "голландському" аукціоні вже у восьмий раз - не знайшлося жодного претендента.
17:39
Міністр закордонних справ Туреччини заявив про спроби відновити діяльність "зернового коридору" для судноплавства з українських портів та назвав нинішні варіанти руху торгівельних суден "ризикованими".
15:20
В Одеській ОВА вважають, що зараз від 30 до 40% експортних зернових вантажів, які проходять через порти, відправляються "по чорному", тобто через тіньових суб'єктів або без всіх необхідних документів.