Морские и речные перевозки

09:20
Які зміни чекають на роботу "зернового коридору" з морських портів Одеської області? Вже наступного тижня слід чекати наступного рішення на рівні ООН і Туреччини як гарантів безпеки судноплавства.
10:01
8 листопада, після деякої перерви у відправленнях суден з портів Одеської області, туди йдуть під завантаження 8 балкерів.
15:50
"Українське Дунайське пароплавство" (УДП) протягом десяти місяців 2022 року відремонтувало 9 самохідних і 29 несамохідних одиниць флоту. Про це повідомив в.о. генерального директора підприємства Дмитро Москаленко.
11:25
З 4 листопада припиняється катерне пасажирське сполучення Дністровським лиманом по маршруту Білгород-Дністровський - Овідіополь.
10:40
Станом на 3 листопада з морських портів Одеської області "зерновим коридором" вивезли на експорт вже 10 мільйонів тон сільськогосподарських вантажів на 430 суднах.
14:14
Відновлюється повноцінна робота "зернового коридору" з морських портів Одеської області.
12:40
Державна компанія порт "Южний" протягом жовтня навантажила та відправила "зерновим коридором" 10 торгівельних суден.
18:01
1 листопада продовжується судноплавство "зерновим коридором" - ще три судна відправилися з портів "Великої Одеси" та два стали під завантаження.
15:05 Собственный материал
Незважаючи на дипломатичну поки що протидію росії, судноплавство "зерновим коридором" до портів Одеської області продовжується.
19:19
Незважаючи на спроби росії завадити судноплавству, робота "зернового коридору" з морських портів Одеської області продовжується. 31 жовтня з портів "Великої Одеси" вийшли в море 12 суден.