Морские и речные перевозки

09:30
Напередодні з порту Ізмаїл відправився перший за довгий час після низького рівня води у річці караван барж Українського Дунайського пароплавства у напрямку порту Смередево на середньому Дунаї.
14:34
Станом на ранок 20 жовтня "зерновий коридор" дозволив експортувати через морські порти Одеської області вже 8 мільйонів тон української аграрної продукції.
13:33
В порту Чорноморськ Одеської області йде навантаження балкеру пшеницею для Ємену по продовольчій програмі ООН.
10:54
В порту Ізмаїл заплановане поглиблення дна виконали вже на 90%, йде поглиблення дна в порту Рені та інших дунайських портах Одеської області.
18:08
17 жовтня з морських портів Одеської області вийшли в море 5 торгівельних суден з українською аграрною продукцією.
18:57
Масштабні ракетні удари та атаки дронів-камікадзе у напрямку портів Одеської області не завадили діяльності "зернового коридору". За два дні з портів "Великої Одеси" вийшли 14 суден. Таким чином екпортовано вже 7 мільйонів тон української аграрної продукції.
18:51
"Зерновий коридор" з морських портів Одеської області продовжує працювати. Підводимо підсумки за минулі вихідні дні.
16:40
Протягом 2022 року на Кілійському заводі відремонтували 36 суден та плавзасобів Українського Дунайського пароплавстваю
17:01
За два місяці дії "зернового коридору" з морських портів Одеської області вийшли в море вже 274 судна, які експортували біільш як 6,2 млн. тон сільськогосподарської продукції та дозволили збільшити загальний обсяг українського експорт на третину.
18:18
За термін дії "зернового коридору" з морських портів Одеської області вийшли вже суден, на яких загалом експортовано більш як 6 мільйонів тон української аграрної продукції.