Морские и речные перевозки

16:40
Протягом 2022 року на Кілійському заводі відремонтували 36 суден та плавзасобів Українського Дунайського пароплавстваю
17:01
За два місяці дії "зернового коридору" з морських портів Одеської області вийшли в море вже 274 судна, які експортували біільш як 6,2 млн. тон сільськогосподарської продукції та дозволили збільшити загальний обсяг українського експорт на третину.
18:18
За термін дії "зернового коридору" з морських портів Одеської області вийшли вже суден, на яких загалом експортовано більш як 6 мільйонів тон української аграрної продукції.
13:10
Заарештоване за борги власника суховантажне судно Mamba B, яке з 2018 року перебуває в порту Рені, продали через електронний аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України).
15:28
"Зернова ініціатива": за 2 місяці роботи через морські порти Одеської області експортовано більш як 5,7 млн тонн аграрної продукції.
15:05
Станом на 29 вересня з морських портів Одеської області вийшли в море 238 суден, які вивезли 5,46 млн. тон української аграрної продукції.
14:24
Як відбувається судноплавство за "зерновим коридором" з морських портів Одеської області за 28 вересня.
17:37
З 9 суден, які вийшли в море 27 вересня з портів Одеської області, є один досить великий балкер класу "кейпсайз".
17:07
«Українське Дунайське пароплавство» (УДП) має намір повернути на Середній Дунай частину флоту, який був передислокований на інші маршрути для забезпечення експорту аграрної продукції в умовах закриття морських портів, та починає розробляти нові лінії перевезень. Про це повідомив в.о. генерального директора УДП Дмитро Москаленко.
12:40
Продовжується судноплавство "зерновим коридором", незважаючи на атаки безпілотників по Одесі та навіть одеського порту, що прямо порушує всі "зернові домовленості".