Морские и речные перевозки

14:58
За півтора місяці дії "зернового коридору" з трьох великих морських портів Одеської області експортували на 134 суднах 3,1 мільйона української аграрної продукції.
14:04
Під час повномасштабного вторгнення росії в Україну переробка вантажів через три порти на Дунаї в Одеській області зросла більш ніж у 2,6 разу порівняно з минулим роком, а загалом з початку 2022 року в портах Ізмаїл, Рені та «Усть-Дунайськ» оброблено 3,4 млн тонн зернових. Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко, інформує прес-служба Одеської ОВА.
16:16
Станом на 12 вересня у Чорному морі залишається 4 носії крилатих ракет "Калібр", які загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України. Також частина кораблів повертається у Севастополь.
15:35
Майже 2,8 мільйона тон сільскогосподарських вантажів вивезли з великих портів Одеської області на 122 суднах по "зерновому коридору".
17:07
У Чорному морі росіяни займаються передислокацією своїх кораблів з метою або підготовки до повного відступу з окупованого Криму, або передислокують туди підкріплення.
17:21
Заморожене на стадії 80% готовності будівництво нового пірсу у порту Чорноморськ Одеської області відновили.
12:49
Зокрема, у південній частині Одеської області заборонено виходити на воду на озері Сасик та у дельті Дунаю.
11:31
8 вересня підірвався на російській морській міні земснаряд - допоміжне судно румунського військового флоту.
10:49 Собственный материал
Зазвичай ми даємо аналіз дій російського флоту раз у два-три дні. Але великий масив свіжих фото та відео кораблів чф рф біля Севастополя, а також супутникові знімки дають нам можливість сьогодні, 9 вересня оперативно показати якусь дивну активність росіян та оцінити можливу загрозу від них для Одеси.
17:37
Через обміління Дунаю вантажні судна Українського Дунайського пароплавства можуть йти лише під мінімальним завантаженням та до річкових портів у Болгарії.