Морские и речные перевозки

16:20
Станом на 8 вересня з портів Одеської области відправилися 102 судна з майже 2,4 млн. тон вантажів, в тому числі 9 суден за 7 та 8 вересня.
14:24 Собственный материал
Аналізуємо ситуацію у Чорному морі. Де знаходяться російські військові кораблі та як здійснюється судноплавство в портах Одеської області - великих морських та дунайських. Головні морські новини за 8 вересня. Спочатку про дії флоту росії, потім про морську торгівлю та блокаду і на завершення - про нові поставки ракет для ВМС України та жалюгідні перспективи чорноморського флоту росії.
15:05
У планах керівництва росії заявлено про можливість поновлення морської блокади морських портів Одеської області.
12:02
Представники росії у ООН та президент росії висловилися про те, що росія планує відновити морську блокаду України.
19:39
Станом на 6 вересня з великих морських портів Одеської області вийшли в море в рамках "зернового коридору" вже 95 торгівельних суден.
11:38
Пасажирський катер, який курсує Дністровським лиманом між Овідіополем та Білгородом-Дністровським, з 5 вересня змінив графік руху.
09:39
Українське Дунайське пароплавство веде перемовини з іноземними партнерами про співпрацю та кооперацію, а також готує аудит своїх дочірніх компаній.
13:43
Станом на ранок 5 вересня з морських портів Одеської області вийшли в море вже 89 торгівельних суден з більш як 2 мільйонами тон вантажів.
16:06
Ще 31 серпня у США вперше за понад 40 років вийшов у море лінкор "Техас", який є ветераном Першої та Другої світових воєн.
19:40
Загалом з 1 серпня, від початку дії "зернового коридору", з морських портів Одеської області вийшли в море 68 суден, на яких навантажено більше 1,7 мільйона тон української аграрної продукції.