Морские и речные перевозки

09:50
За менше ніж місяць дії "зернового коридору" з великих морських портів Одеської області вивезено вже більше мільйона тон сільскогосподарських вантажів - зерна та олії.
09:15
За минулу ніч росіяни дещо скоротили склад свого оперативного з'єднання чорноморського флоту.
16:06 Собственный материал
В Одеській області дуже активно йде судноплавство в морських та дунайських портах. Також ми продовжуємо слідкувати за діями російського флоту та загрозою від нього Одесі та іншим містам України. Головні морські новини Одеси за 28 серпня.
18:33
Станом на 26 серпня з великих морських портів Одеської області вийшли в море вже 42 судна.
16:57
Регулярний огляд морських новин. На 26 серпня з морських портів Одеської області вийшли в море вже більш як 40 торгівельних суден. Одночасно флот росії проводить ротацію своїх сил біля Севастополю.
12:48
Протягом ночі та першої половини дня 26 серпня росіяни скоротили чисельний склад свого оперативного з'єднання у морі, яке загрожує обстрілами Одесі та іншим містам України.
17:46
Продовжується діяльність "зернового коридору" з портів Одеської області. На 25 серпня в море загалом вийшли вже 38 суден з сільськогосподарськими товарами. Лише сьогодні вийшли в море два судна з Одеси та ще одне з Південного.
14:14 Собственный материал
Аналізуємо ситуацію у Чорному морі та судноплавство в морських портах Одеської області 25 серпня.
15:25
По "зерновому коридору" з морських портів Одеської області продовжується активне судноплавство.
19:11
Починаючи з 1 серпня по "зерновому коридору" з морських портів Одеської області вийшли в море 33 судна, навантажені 720 тисячами тон сільськогосподарської продукції.