Морские и речные перевозки

17:27 Собственный материал
Головні морські новини за 23 серпня: скільки з портів Одеської області вийшло торгівельних суден та що робить флот росіії у Чорному морі. Коротко про головне.
17:27
Загроза ракетних обстрілів з моря для Одеської області залишається дуже високою.
14:04 Собственный материал
Морські новини 21 серпня ми почнемо з дій російського флоту, який минулої ночі обстріляв Одеську область, та продовжимо роботою "зернового коридору" до портів "Великої Одеси".
18:58
У серпні 2022 року виповняється вже два роки з моменту запуску поромної переправи через Дунай Орлівка - Ісакча на півдні Одеської області.
20:20
Протягом серпня з великих морських портів Одеської області вийшли в море вже 25 торгівельних суден, на яких було більш як 630 тисяч тон зерна та олії.
17:14 Собственный материал
Аналізуємо головні морські події в Одесі 19 серпня - це візит Генерального секретаря ООН саме у одеський порт та дії російського флоту, а також перспективи ВМС України.
14:41
Генсек ООН Антоніу Гутьєрреш вже прибув до Одеси. Його помітили на морському вокзалі.
11:15
Міністерство інфраструктури поки що не розглядає плани роботи порту Миколаєва у зерновому коридорі через складну ситуацію з безпекою.
17:17
За 18 днів серпня з портів Одеса, Чорноморськ та Південний вийшли вже 25 торгівельних суден. Загалом на них було навантажено понад 600 тисяч тон вантажів - зерна та олії. Більше всього суден з портів "Великої Одеси" йде до Туреччини.
15:35 Собственный материал
Перший ракетний корвет ВМС України, корпус якого зараз будують у Туреччині, названо "Гетьман Іван Мазепа".