Морские и речные перевозки

14:35 Собственный материал
Що відбувається в портах Одеси, Чорноморська, Південного та що робить флот росії 9 серпня - головні морські новини.
17:01
Україна зараз має два пасажирські лайнери на Дунаї, щодо відновлення роботи яких йдуть перемовини власника з іноземними партнерами та інвесторами. На фото - лайнери "Україна" та "Молдавія" у Будапешті.
14:52
Вранці 8 серпня з порту Південний Одеської області вийшло у море перше торгівельне судно. Таким чином цей порт став третім після Одеси та Чорноморська, який фактично почав роботу після зняття морської блокади.
14:01
Вранці 7 серпня з портів Одеса та Чорноморськ вийшли в море відразу 3 навантажені зерном балкери і танкер, а ще один напередодні прийшов порожнім під завантаження.
14:46
Станом на 6 серпня у Чорному морі продовжує залишатися оперативне з'єднання російського флоту, яке загрожує ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
13:03
Судячи з опублікованих фото та відео дій російського флоту у період з 31 липня по 4 серпня, один з російських військових кораблів міг бути пошкодженим або знищеним.
12:22
Вранці 5 серпня з портів Чорноморськ та Одеса вийшли в море три торгівельних судна, навантажені українським зерном.
11:29 Собственный материал
Що цікавого відбувається у Чорному морі 5 серпня? З портів Одеса та Чорноморськ вийшов у море перший конвой торгівельних суден. А росіяни біля Севастополя роблять дивні маневри свого флоту.
14:24
Державна компанія "Українське Дунайське пароплавство" підготувала проект щодо залучення до перевалки вантажів на базі судноремонтного заводу у Кілії.
15:45
Через протоки Дарданели та Босфор у порт Чорноморськ Одеської області вже йде перше торгівельне судно з початку війни - балкер "Osprey S" під прапором Ліберії.