Морские и речные перевозки

12:50
Морські порти Одеської області, тобто Одеса, Чорноморськ та Південний, почали приймати судна з імпортними вантажами.
10:52
Пошкоджена від влучень російських дронів-шахедів поромна переправа Орлівка - Ісакча через Дунай повністю відновила роботу.
14:49
Агрохолдинг "Кернел" у 2023 році придбав два досить великих вантажних судна, які вже зараз задіяні у перевезеннях аграрної продукції з морських портів Одеської області.
14:51
Адміністрація морських портів України займається поглибленням дна у дунайських портах Ізмаїл та Рені на півдні Одеської області.
11:55
Продовжується судноплавство з великих морських портів Одеської області. Гарантованим Україною коридором скористалися вже 69 суден.
15:20
Відразу після відновлення судноплавства до портів Великої Одеси 27 жовтня по гарантованому Україною фарватеру відправилися відразу 13 суден. Частину з них можна було спостерігати на рейді Одеси 29 жовтня.
09:36
27 жовтня було відновлено судноплавство за гарантованим Україною коридором з морських портів Одеської області.
09:26
Сьогодні, 26 жовтня, судноплавство за коридором з морських портів Одеської області тимчасово призупинено через дії російської авіації з мінування судноплавного фарватеру.
17:42
Українська зернова асоціація вважає, що в морських портах Одеської області з'явилися необгрунтовані затримки суден, які не пов'язані з питаннями безпеки, навігації чи погодними умовами.
15:01
Останні тижні росіяни застосовують тактичну авіацію для спроб перешкоджання судноплавству у напрямку морських портів Одеської області.