Украинские железные дороги

16:54
"Укрзалізниця" продовжує ремонтувати ділянку залізниці в Карпатах у напрямку Рахова, що призводить до зміни розкладів та маршрутів низки пасажирських поїздів.
11:11
Перед початком зимового сезону "Укрзалізниця" повідомила про відкриття 96 пунктів незламності на залізничних вокзалах, в тому числі і одеському.
15:04
Одна з вузькоколійних залізниць Латвії передасть спеціальний локомотив-електростанцію на Гайворонську вузькоколійку Одеської залізниці.
14:04
Уряд України дозволив відновити роботу залізничного прикордонного переходу у Кучургані - на магістральній лінії залізниці від Роздільної до Кишинева через Придністров'я.
09:15
Залізнична аварія із зходом з колій вантажних вагонів між Бердичевом та Житомира призвела до затримок та зміни маршрутів деяких пасажирських поїздів.
11:57
«Укрзалізниця» оголосила голландські аукціони на використання зерновозів для перевезення зернових вантажів в експортному сполучені у напрямку морських портів Чорноморськ, Одеса та «Південний».
10:10
З 14-15 жовтня починає курсувати новий пересадочний залізничний маршрут до Варшави через Раву-Руську. Як він буде працювати?
12:40
За вересень залізничний транспорт показав зростання на 3% у вантажоперевезеннях порівняно з вереснем 2022 року, але при цьому експортні перевезення скоротилися на 31%.
09:38
Вранці 30 вересня внаслідок російського повітряного удару затримуються кілька пасажирських поїздів західного напрямку.
13:53
Новий поїзд-кухня від "Укрзалізниці" створений для того, щоб у автономному режимі забезпечити харчування сотень і тисяч людей протягом кількох днів.