Украинские железные дороги

12:04
Три тепловози серії 2ТЕ10, які раніше належали білоруській залізниці та були конфісковані під час війни на звільненій від окупації території України, вже почали працювати на українській залізниці.
09:19
Вранці 17 жовтня росіяни атакували Київ дронами-камікадзе. Під час цих повітряних нальотів залізниця продовжує роботу за графіком.
09:19
З сьогоднішнього дня відновлено пасажирське залізничне сполучення з Краматорськом - відразу з потяга класу "Інтесіті".
16:16
ЗМІ Румунії повідомляють про завершення ремонту ділянки ширококолійної залізниці від Валя-Вішеулуй до Берлібаш на кордоні з українським Закарпаттям. На фото - український дизель-поїзд на румунській станції Валя-Вішеулуй 1997 р., автор фото М.Скурінг.
10:52
З 13 жовтня у мобільному додатку "Укрзалізниці" та у чат-ботах можна придбати абонементні квитки на приміські електрички у 10 областях України, а також на Київську міську кільцеву електричку.
09:58
10 жовтня загорівся електровоз на території Львівської залізниці у Львівській області.
10:01
Певні пошкодження, які призвели під час ракетних ударів 10 жовтня до знеструмлення ряду ділянок української залізниці, вже ліквідовані.
15:05
Масовані ракетні удари вранці 10 жовтня призвели до певних затримок пасажирських потягів.
17:43
З 10 жовтня у визволений Ізюм почнуть ходити пасажирські приміські потяги - з Харкова та Балаклії.
17:07 Собственный материал
Хоча Миколаїв жодного дня не був окупований, а одна з ведучих до міста залізниць не була перерізана ворогом, пасажирського залізничного сполучення сюди не було.