Украинские железные дороги

10:01
Відсутність митного посту заважає повноцінній роботі відновленої у серпні 2022 р. залізниці від Березино в Одеській області до Басарабяски в Молдові.
16:21
З 4 та 5 жовтня "Південна залізниця" скасовує частину приміських електричок та дизель-поїздів з Харкова.
14:16
Протягом вересня 2022 р. "Укрзалізниця" перевезла 11,6 млн. тон вантажів, що є найбільшим показником за час війни.
13:33
За словами міністра інфраструктури Олександра Кубракова, зараз Україна через пошкодження під час бойових дій чи ворожу окупацію не може використовувати до 6 тисяч кілометрів залізниць.
11:27
"Укрзалізниця" продовжує відновлення пошкодженої під час бойових дій та окупації залізничної інфраструктури у Харківській області. На безпечних ділянках негайно запускають пасажирські потяги.
17:55
Під час війни один з топ-чиновників "Одеської залізниці" вимагав щомісячно по 25 тис. гривень за розміщення торгівельного об'єкту на території одного з вокзалів та за торгівлю у приміських потягах - та був затриманий при отриманні хабаря.
09:11
Через ураган, який пройшов північно-східними областями України у другій половині дня 18 вересня, ряд пасажирських потягів у Сумській області затрималися.
15:15
Відновлюється залізничне сполучення у визволених та прифронтових містах Харківської області Дергачі та Чугуїв..
10:05
Лише навесні 2022 р. під час війни в Україні відновили перевезення пошти залізницею. Зараз залізничники довели кількість задіяних для цього вагонів до 15.
09:19
З сьогоднішнього дня від Харкова до звільненого міста Балаклея курсує двічі на день пасажирський потяг. Перший рейс виявився досить заповненим людьми - вони повертаються додому.