Украинские железные дороги

11:43
З 12 вересня київська кільцева електричка почала робити додаткові рейси перед початком комендантської години.
09:42
Експортні вантажні перевезення "Укрзалізниці" у напрямку портів Одеської області роблять трохи швидшими.
10:01
Через російські ракетні удари по об'єктах електроенергетики виникли знеструмлення контактної мережі на ряді ділянок залізниць на сходу України. Через це з вечора 11 вересня затримується ряд пасажирських потягів, затримки намагаються скоротити.
13:41
"Укрзалізниця" запустила пілотний проект покращеного сервісу гігієни у пасажирських потягах.
15:01
На осінь 2022 року "Укрзалізниця" дещо змінює розклад ряду пасажирських потягів "Інтерсіті". У напрямку Одеси "Інтерсіті" все ще не курсують взагалі.
09:39
Наданий раніше "Укрзалізниці" кредит Європейського банку реконструкції та розвитку повністю спрямовується на підтримку ліквідності компанії замість електрифікації одного з напрямків на Одеській залізниці.
13:03
"Укрзалізниця" підвела підсумки перевезень вантажів за серпень - 10 мільйонів 787 тис. тон протягом місяця.
23:04
"Укрзалізниця" повідомляє про часткове відновлення руху потягів по аварійній ділянці залізниці між Тернополем та Львовом, де напередодні сталася аварія.
14:43 Собственный материал
Вчора в день Укрзалізниця повідомила про схід із колій вантажних вагонів в районі станції Максимівка перегону Тернопіль - Підволочиськ на Тернопільщині. В результаті цієї аварії затримується рух цілої низки пасажирських поїздів львівського напрямку. Повідомлялося про затримку щонайменше 11 пасажирських поїздів, які рухалися в напрямку зі Львова та 12 пасажирських поїздів в напрямку на Львів.
10:25 Собственный материал
У другій половині дня 28 серпня зійшли з колії більш як 20 вантажних вагонів на перегоні між станціями Підволочиськ та Максимівка Тернопільскої області. Це спричинило масштабні затримки ряду пасажирських потягів.