Украинские железные дороги

10:15
Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) надасть кредит "Укрзалізниці" у розмірі 50 мільйонів євро для підтримки діяльності.
10:20
Після завершення масової евакуації українців залізницею наприкінці квітня залишився лише один евакуаційний пасажирський потяг. Він відправляється з міста Покровськ Донецької області.
14:50
За словами очільника "Укрзалізниці" Олександра Камишіна, зараз дефіциту вантажних вагонів немає, будувати нові вагони поки що не на часі, втрат майже немає, зате є конфісковані російські та білоруські вагони.
12:35
У Запорізькій області за останні дні партизани роблять неможливим використання залізниці окупантами для їх військових потреб.
12:41
Окупаційна влада росії намагається запустити пасажирське сполучення до окупованого Херсону з Криму.
17:27
Регіональний філіал "Львівська залізниця" "Укрзалізниці" переводить частину співробітників залізниці на скорочений робочий день або скорочений робочий тиждень.
17:27
Профспілка залізничників і транспортних будівельників пропонує запровадити в "Укрзалізниці" іменні локомотиви, які будуть названі на честь загиблих залізничників.
11:11
"Укрзалізниця" оприлюднила рейтинг найкращих вокзалів та пасажирських потягів, складений на основі відгуків пасажирів. Найкращим вокзалом став Одеський, а у ТОП-5 потягів увійшли два потяги з Одеси.
15:15
Тарифи на перевезення вантажів українською залізницею збільшують на 70%. Пропозицію про це "Укрзалізниці" погодило міністерство інфраструктури. Підвищені тарифі вступають в силу з моменту офіційної публікації наказу за підписом міністра.
11:50
До порту Рені на півдні Одеської області вантажні потяги йдуть транзитом через територію Молдови з Вінницької області - під українськими тепловозами.