Украинские железные дороги

13:45
С сегодняшнего дня, 16 марта, могло прекратиться движение пригородных узкоколейных поездов Одесской железной дороги по маршруту Гайворон - Бершадь - Рудница. Решение прекратить движение по узкоколейке отменили.
08:52
"Укрзалізниця" 16 березня продовжує надавати додаткові евакуаційні рейси з атакованих росією міст на півдні та сході країни, в тому числі два потяги з Одеси.
12:17
Розпочинається процедура націоналізації близько 15 тисяч вантажних вагонів, які належать російським компаніям та перебувають зараз на території України. До речі, українських вагонів на території росії наразі опинилося лише 482 одиниці.
09:28
15 березня українська залізниця працює за стабільним графіком, до якого додані евакуаційні потяги. Два з них відправляються з Одеси.
16:08
Одеса під час нинішньої війни виявилася тиловим містом. Тут працює міський громадський транспорт, є залізничне сполучення, курсують автобуси.
08:19
На період з 13 по 27 березня "Укрзалізниця" перейшла на стабільний щоденний графік руху пасажирських потягів. Кількість потягів за графіком зменшена від звичайного. Та кожного дня до графіку додаються ті чи інші евакуаційні потяги. З Одеси в день зараз курсує 7 потягів за графіком та 2 евакуаціних.
08:25
На 17-й день війни 12 березня українська залізниця продовжує роботу з регулярних та евакуаційних пасажирських перевезень. Також виконуються перевезення стратегічних та гуманітарних вантажів. З Одеси відправляються два евакуаційних потяги.
08:20
На 16-й день війни українська залізниця продовжує роботу з регулярних та евакуаційних пасажирських перевезень. Також виконуються перевезення стратегічних та гуманітарних вантажів. З Одеси відправляються два евакуаційних потяги.
14:00
Скасовано тендер на закупівлю 80 електропотягів для "Укрзалізниці".
09:09
Українська залізниця продовжує системну роботу з перевезення пасажирів на 15-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.