Украинские железные дороги

16:08
Одеса під час нинішньої війни виявилася тиловим містом. Тут працює міський громадський транспорт, є залізничне сполучення, курсують автобуси.
08:19
На період з 13 по 27 березня "Укрзалізниця" перейшла на стабільний щоденний графік руху пасажирських потягів. Кількість потягів за графіком зменшена від звичайного. Та кожного дня до графіку додаються ті чи інші евакуаційні потяги. З Одеси в день зараз курсує 7 потягів за графіком та 2 евакуаціних.
08:25
На 17-й день війни 12 березня українська залізниця продовжує роботу з регулярних та евакуаційних пасажирських перевезень. Також виконуються перевезення стратегічних та гуманітарних вантажів. З Одеси відправляються два евакуаційних потяги.
08:20
На 16-й день війни українська залізниця продовжує роботу з регулярних та евакуаційних пасажирських перевезень. Також виконуються перевезення стратегічних та гуманітарних вантажів. З Одеси відправляються два евакуаційних потяги.
14:00
Скасовано тендер на закупівлю 80 електропотягів для "Укрзалізниці".
09:09
Українська залізниця продовжує системну роботу з перевезення пасажирів на 15-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
13:50
С сегодняшнего дня, 9 марта, возобновляется прерванное несколько дней назад движение поездов между Одессой и Измаилом.
08:31
Оперативно інформуємо про роботу залізниці з пасажирських перевезень в умовах війни.
08:46
8 березня, у 13-й день війни українська залізниця продовжує роботу за плановим графіком руху пасажирських перевезень, та додає потяги для евакуації. Один з таких евакуаційних потягів йде з Одеси.
08:12
На 12-й день війни українська залізниця продовжує пасажирські перевезення за графіком та евакуаційні з Одеси, Києва, Харкова, Запоріжжя, Дніпра, Вінниці та інших міст України.