Окупанти планують втекти з Херсону (ВІДЕО)

Олександр Вельможко  |  Среда, 9 ноября 2022, 16:14
Дуже коротко поговоримо про дуже оперативне визволення Херсону дуже скоро.
Окупанти планують втекти з Херсону (ВІДЕО)

Хочу звернути увагу буквально на декілька речей, які свідчать про те, що росіяни збираються піти геть з Херсону дуже скоро. І це не введення в оману захисників України, як це здавалося ще вчора-позавчора, а насправді. Отже, про все по порядку.

1. Вже кілька днів росіяни повністю припинили примусову евакуацію місцевих мешканців та закрили для проїзду всі наявні переправи через Дніпро. Скоріш за все - вони застосовують їх лише для перекидання своїх сил.

2. Вже кілька днів йдуть розмови про підготовку росіян до оборони безпосередньо у місті Херсон, для чого їм і була потрібна евакуація місцевих мешканців.

3. З позавчора, 7 листопада, росіяни почали отримувати на горіхи під містом Снігурівка від захисників України, які пішли там вперед. Вчора навіть їх "воєнкори" вже позначили Снігурівку не як контрольовану росіянами зону, а як спірну територію. Сьогодні вночі там було розбито одну чи кілька російських колон. 

4. Ще одне просування українських сил йде уздовж Дніпра, від Дудчан до Каховки.

5. Сьогодні росіяни досить часто на рівні своїх пропагандистів почали говорити про необхідність для них якогось "дуже важкого" рішення щодо Херсону.

6. Також сьогодні стало відомо про те, що росіяни зруйнували щонайменше 7 мостів на правому березі Дніпра, в тому числі дуже важливий міст через Інгулець у Дар'ївціі. Просто так мости не руйнують, це вам не зняти демонстративно прапори з адміністративних будівель. Тобто, росіяни дійсно чогось дуже бояться.

7. На фоні всього цього ще раз "прилетіло" по переправам через Дніпро.

8. І на завершення - один з гауляйтерів окупаційної російської влади Стремоуов раптово ліквідований просто на дорозі.

І тому - чекаємо на дуже гарні новини для України.

comments powered by HyperComments