Що відбувається у росіян в Брянській області (ВІДЕО)

Олександр Вельможко  |  Четверг, 2 марта 2023, 13:37
Скоріше за все, ці події - або російська провокація, або початок громадянської війни на росії. У відео коротко аналізую все це російською мовою.

Сьогоднішні події у Брянській області росії, якщо вірити російським же засобам масової дезинформації, відбувалися у такій послідовності: 

- 50 Українських ДРГ із жовтими пов'язками взяли в полон заручників
- але це спростовує губернатор регіону, заручників не брали
- і пов'язки ніби зовсім не пов'язки і не жовті
- також убили дівчинку
- але дівчинка жива і стала хлопчиком
- також убили водія шкільного автобуса
- але він також живий і школи взагалі там на дистанційцному навчанні.

Згодом там же з'явилися представники "Російського добровольчого корпусу", які оголосили у відеозверненні про початок збройної боротьби проти путінського режиму.

У відповідь сам путін оголосив на сьогодня засідання ради безпеки рф, на якій він щось проголосить. Що саме, ми лише гадаємо.

Українське командування та політики заявляють, що Україна веде бойові дії лише на своїй території з метою вигнати окупантів.

Насправді це виглядає як спланована провокація з боку росії з метою звинуватити Україну у ескалації бойових дій і тим самим створити привід для чогось типу мобілізації, воєнного стану чи навіть офіційного оголошення війни.

Можна і розглядати версію про початок на росії громадянської війни - в тому числі і у вигляді протис ояння між різними владними та силовими структурами.

comments powered by HyperComments