Кораблі росії тимчасово не загрожують Одесі ракетними ударами

Суббота, 6 мая 2023, 16:26
6 травня російський чорноморський флот не загрожує Одесі та іншим українським містам ракетними ударами.
Кораблі росії тимчасово не загрожують Одесі ракетними ударами

Сьогодні всі російські ударні ракетні кораблі чорноморського флоту повернулися у свої бази. На певний час загрози ракетних ударів з моря для українських міст, в тому числі для Одеси, немає. Загалом оперативне з'єднання росіян у морі складається з 6 бойових одиниць.

Зауважимо, що після останньої атаки безпілотників на Севастополь, коли було уражено одну з стратегічних "флотських" нафтобаз у Козачій бухті, всі боєздатні російські кораблі передислокувалися, а точніше - втекли, до Новоросійська, Керчі та Феодосії. Деталі стратегічної поразки чорноморського флоту у нашому відео.

Напередодні 5 російських есмінців та фрегатів з ракетами "Калібр" з'явилися у Північному морі відносно неподалік від Великобританії. У відповідь королівський флот ВМС підняли патрульний літак та випустили на чергування фрегат із ракетами Harpoon.

Можливо, таким чином диктатор путін хоче продемонструвати силу, а британський уряд побоюється атаки росіян через рекордну кількість світових лідерів, які прибули на коронацію Чарльза ІІІ.

comments powered by HyperComments