В ніч на 25 травня ворог завдав повітряний удар по Україні

Четверг, 25 мая 2023, 08:38
У ніч на 25 травня росіяни ще раз атакували Україну дронами-камікадзе, зосередивши свої зусилля на Києві. В Одесі була повітряна тривога, однак до міста жоден безпілотник не долетів.
В ніч на 25 травня ворог завдав повітряний удар по Україні

Черговий російський повітряний удар відбувся в ніч на 25 травня. Повітряна тривога була оголошена в більшості областей України. Зокрема, в Одесі повітряна тривога тривала з майже першої до майже третьої години ночі.

В цей час росіяни атакували дронами-камікадзе іранського виробництва, які запускали з північного та південного напрямку.

Частина дронів з південного напрямку летіла над Одеською областю "транзитом" - щоб атакувати цілі десь у інших регіонах. За повідомленням оперативного командування "Південь", один такий "Шахед-136" збили над Одеською областю, ще два над Миколаївською. До Одеси не долетів жоден безпілотник.

Найбільша кількість дронів була спрямована на Київ кількома хвилями за допомогою різних маршрутів та різної тактики. Всі націлені на Київ безпілотники знищила ППО.

Також працювала ППО у Львівській, Чернівецькій, Рівненській та інших областях.

Загалом ППО збила 36 дронів із числа запущених 36 - сьогодні результат 100%.

А всього за весь час росіяни спрямували на Україну майже 1200 іранських безпілотників-камікадзе - і понад 900 з них збила українська ППО.

comments powered by HyperComments