ЗСУ збили всі іранські дрони, що атакували Одесу та Миколаївську область (ВІДЕО)

Вторник, 27 сентября 2022, 11:32
Увечері 26 та вранці 27 вересня росіяни спробували завдати удару по Одесі та по Миколаївській області іранськими дронами-камікадзе. Всі вони були збиті ППО.
ЗСУ збили всі іранські дрони, що атакували Одесу та Миколаївську область (ВІДЕО)

Пізно увечері 26 вересня росіяни провели чергову атаку Одеси за допомогою іранських дронів, які відомі під російською назвою "Герань-12", а насправді - "Шахід-136".

Атака почалася після 21-ї години, коли було чутно вибух над морем північніше Одеси з боку житлового масиву Котовського. Після цього в Одесі оголосили повітряну тривогу. 

Потім інші безпілотники залетіли у повітряний простір безпосередньо над Одесою з боку моря десь біля Люстдорфу. По ним активно працювала ППО, було чутно вибухи. Під час даного удару по Одесі місцеві телеграм-канали, які не вважають за потрібне дотримуватися інформаційної гігієни буквально майже у прямому ефірі показували знищення цих безпілотників та роботу нашої ППО. 

Вже після 23-ї години оперативне командування "Південь" повідомило про атаку Одеси та її околиць трьома іранськими безпілотниками та про те, що всі три іранські дрони були збиті. 

Потім біля 8-ї години ранку ВМС України над морем знищили ще три таких дрони, які летіли у напрямку Миколаївської області, повітряну тривогу не оголошували.

Також, за офіційною інформацією Генштабу стало відомо, куди саме поцілили росіяни у Одеській області позаминулої ночі. Це було село Біленьке БІлгород-Дністровського району.

comments powered by HyperComments