Флот росії скоротив свою присутність у Чорному морі (ВІДЕО)

Четверг, 2 февраля 2023, 17:28
2 лютого чорноморський флот росії скоротив свою активність. Однак командування ЗСУ бачить ознаки підготовки росіян до нового ракетного удару по Одесі.
Флот росії скоротив свою присутність у Чорному морі (ВІДЕО)

Станом на ранок 2 лютого у Чорному морі залишається 11 російських кораблів та катерів. Серед них - один ракетоносець, на якому є до 8 "Калібрів".

Вчора, 1 лютого, в морі перебувало три ракетоносці. Таким чином ми бачимо, як після певного періоду патрулювання один з надводних кораблів та підводний човен з "Калібрами" повернулися у базу.

Зауважу, що вчора у Севастополі стояв у бухті Голландія один з фрегатів типу 11356. А біля одного з старих фрегатів типу 1135 стояв пловучий кран - це ознака несправності цього бойвового корабля, який, втім, вже кілька місяців постійно стоїть біля причалу. Другий фрегат проекту 11356 повернувся у Севастополь з Новоросійську. 

Одночасно оперативне командування "Південь" ЗСУ вбачає у тому, що ударні кораблі росіян повернулися до Севастополя, ознаки підготовки чорноморського флоту до участі у комбінованому ракетному ударі, в тому числі по Одеській області.

А тепер ми зазначимо, що в військово-морському інституті Одеської національної морської академії тепер будуть навчати за новою спеціальністю операторів безекіпажних морських апаратів - морських дронів. Таких, які 28 жовтня атакували Севастополь та пошкодили там фрегат "Адмирал Макаров" і тральщик.

comments powered by HyperComments