Відступ та утилізація російського флоту (ВІДЕО)

Понедельник, 6 февраля 2023, 21:45
Аналізуємо відразу три добрі новини про російський флот, який на даний момент не може загроожувати Одесі, а його колись наймогутніший корабель списують на утилізацію.
Відступ та утилізація російського флоту (ВІДЕО)

Станом на 6 лютого за інформацією ВМС України майже весь російський чорноморський флот відступив у свої бази Севастополь та Новоросійськ. У Чорному морі на патрулюванні залишився всього один корабель - і це не ракетоносець.

Таким чином, на даний момент флот росії не може загрожувати Одесі ракетними обстрілами. Але такий тотальний відступ може означати перегрупування сил перед майбутнім комбінованим зі стратегічною авіацією ударом по Україні і Одесі зокрема.

Також за повідомленням оперативного командування "Південь" ЗСУ минулої доби у гирлі Дніпра було знищено два російських катери з диверсійно-розвідувальними групами. Це свідчить про напруженість бойових дій за контроль над дельтою і гирлом Дніпра під Херсоном, але невеликими силами з обох сторін.

І третя добра новина про флот росії - це рішення російського керівництва списати і відправити на утилізацію підводний човен "Дмитрий Донской" проекту 941 - найбільший у світі та колись наймогутніший у світі підводний стратегічний ракетоносець.

comments powered by HyperComments