Весь російський флот злякався одного українського десантного корабля (ВІДЕО)

Вторник, 13 декабря 2022, 14:55
У окупованому росіянами Криму риють окопи на пляжах - тому що російські окупанти всерйоз бояться морського десанту від ВМС України. Також аналізуємо ситуацію у Чорному морі на 13 грудня.
Весь російський флот злякався одного українського десантного корабля (ВІДЕО)

У Чорному морі станом на 13 грудня перебуває 8 одиниць кораблів так катерів у складі оперативного з'єднання чорноморського флоту. "Каліброносців" серед них немає жодного. Ті ударні кораблі, що залишилися у росіян неушкодженими - не витримують зимової штормової погоди.

Ще кілька днів тому росіяни почали рити окопи на пляжах у окупованому Криму. Чому? Тому що дуже бояться українського десанту з моря.

Детальніше про це у нашому відеоогляді оперативної ситуації за 13 грудня.

Зараз ВМС України має лише один невеликий десантний корабель "Юрій Олефіренко" та не мають жодного корабля, який міг би прикрити цей десантний корабель та надати підтримку вогнем при висадці. Незважаючи на те, що російський флот досі має величезну чисельну перевагу у кількості кораблів та їх ударних можливостях, росіяни такими діями показують - хто насправді володіє морем та перемагає.

До речі, на початку і Першої, і Другої світової російсько-радянський чорноморський флот також мав величезну чисельну перевагу, однак його командування також панічно боялося висадки десанту ворога. Історія повторюється.

В нашому відеосюжеті - аналіз 5 шляхів подальшої долі російського флоту. Всі вони ведуть до неминучої ліквідації чф рф як організованої бойової сили

comments powered by HyperComments