Російский флот зменшив ударні сили в Чорному морі, що загрожують Одесі

Среда, 1 марта 2023, 16:37
Вдень 1 березня чорноморський флот росії повернув до бази з чергування у морі один з ракетних підводних човнів. Однак ризик ракетного удару по Одеській області залишається.
Російский флот зменшив ударні сили в Чорному морі, що загрожують Одесі

Вранці 1 березня загальна ситуація у Чорному морі залишалася такою ж самою, як і вчора. Ударне угруповання налічувало 5 ракетоносців - 3 надводних та два підводних з 32 ракетами "Калібр".. Всього ж вони тримали в морі 17 кораблів та катерів.

Однак у другій половині дня 1 березня за даними Одеської ОВА, кількість ракетних кораблів скоротилася до чотирьох з 28 "Калібрами". Це означає, що у базу повернувся один з підводних човнів, на кожному з яких є по 4 таких ракети.

Загалом небезпека ракетного удару, який російський флот може завдати по Одесі чи будь-якому іншому місту України з великої відстані, зберігається на високому рівні як сьогодні, 1 березня, так і протягом наступних двох-трьох днів. Такий удар росіяни можуть завдати яу суто з моря обмеженою кількістю ракет, так і комбіновано за щучастю флоту і стратегічної авіації з більшим числом ракет.

comments powered by HyperComments