Унікальні кадри ракетного залпу "Калібрами" з ворожого фрегату "Адмирал Макаров" (ВІДЕО)

Воскресенье, 14 августа 2022, 16:40
Висвітлюємо ситуацію у Чорному морі 14 серпня та показуємо унікальні кадри, зроблені прямо з борту російського фрегата "Адмирал Макаров" з ракетним залпом. Одночасно вороже оперативне з'єднання продовжує загрожувати Одесі та іншим містам України.
Унікальні кадри ракетного залпу "Калібрами" з ворожого фрегату "Адмирал Макаров" (ВІДЕО)

Станом на 14 серпня росіяни у Чорному морі продовжують тримати обмежений склад свого оперативного з'єднання чорноморського флоту - всьго з двома ракетними кораблями, а також з декількома великими десантними кораблями. Ці кораблі загрожують ракетними обстрілами Одеській області та іншим регіонам України.

А ми тим часом демонструємо унікальні кадри, зроблені ще 11 серпня з берегу та прямо з борту російського фрегата "Адмирал Макаров" - як запускають ракети "Калібр", які згодом було збито над Харківською областю.

Також ми бачимо, як увечері 13 серпня виходить в море з Севастополя корвет проекту 22160 з сухопутним ЗРК "Тор" на кормі.

У портах "Великої Одеси" продовжується морське судноплавство по безпечному гуманітарному зерновому коридору. 

13 серпня вийшли в море судно "Fulmar S" під прапором Барбадосу з 12 тисячами тон кукурудзи, яке йде в турецький Іскендерун, балкер "Tное" під прапором Маршаллових островів з 3 тисяч тонн насіння соняшнику - прямує в турецький Текірдаг.

А до порту Південний прибули під завантаження зерном судно "Brave Commander" (прапор — Ліберія), зафрахтоване Світовою продовольчою програмою ООН (World Food Programme, WFP) для перевезення продовольства в Ефіопію, а також балкер "Petrel S" до порту Чорноморськ.

На відео - аналіз оперативної ситуації в Одеській області, на морі та на фронтах на 14 серпня.

comments powered by HyperComments