Як мінялася лінія фронту в Україні за останній тиждень жовтня (ВІДЕО)

Воскресенье, 30 октября 2022, 21:38
Показуємо динаміку зміни лінії фронту в Україні протягом 1-30 жовтня.
Як мінялася лінія фронту в Україні за останній тиждень жовтня (ВІДЕО)

Протягом останнього тижня жовтня з 24 по 30 жовтня лінія фронту майже не змінилася. У нашому відео показана динаміка лінії фронту протягом жовтня на основі даних сервісу deepstatemap.live.

Однак слід зазначити, що на східному фронті ЗСУ тримають під вогневим контролем важливу трасу між містами Сватове та Кремінна, що не дозволяє росіянам маневрувати резервами та підвозити все необхідне для своїх окупаційних військ з російської території. Також тут можна помітити невелике просування армії України. Також ЗСУ взяли під контроль залізницю, яка йде від Донбасу з вузлової станції Волноваха по півдню Запорізької області через Токмак до Мелітополя з відгалуженням на порт Бердянськ. Вогневий контроль здійснюється далекобійною артилерією та ракетними установками HIMARS.

На південному фронті у Херсонській області також видимих змін немає. Але за останні дні росіяни вивели свою військову техніку з аеродрому Чорнобаївка поблизу Херсону. Також вони намагаються зосередити свої найкращі підрозділи для оборони міста.

Загальні втрати росіян вже перевищили 70 тисяч чоловік лише загиблими за офіційними даними Генштабу ЗСУ.

comments powered by HyperComments