Більшу частину російських ракет збили (ВІДЕО)

Суббота, 31 декабря 2022, 20:17
Вдень 31 грудня росіяни завдали масованого ракетного удару по Україні, однак більшу частину ракет знищила ППО. Одеська область не постраждала.
Більшу частину російських ракет збили (ВІДЕО)

Сьогодні росіяни завдали ракетний удар, який тривав під час повітряної тривоги 31 грудня з приблизно 12 до 16 години. Одеську область цей удар оминув, хоча енергетики превентивно вдалися до масових екстрених відключень в Одесі та області.

За даними Генштабу ЗСУ, попередньо, росіяни здійснили пуски більше 20 крилатих ракет повітряного базування з стратегічних бомбардувальників Ту-95 з акваторії Каспійського моря та ракетних комплексів наземного базування. Наша ППО знищила 12 крилатих ракет: 6 в межах Київської, 5 - Житомирської та 1 Хмельницької областей. Однак у Києві, Миколаєві, Запоріжжі, Хмельницькому є "прильоти", в тому числі у готелі та житлові будинки. Ушкоджень енергетики сьогодні немає, завдяки успішній роботі ППО.

У росіян залишилося основних типів начебто високоточних ракет від 13 до 27%. В середньому, в одному ракетному залпі, який вони використовують як терористичний акт проти нашої інфраструктури, раніше було від 70 до 75 ракет, але у кінці грудня вже менше 70, а сьогодні взагалі лише 20 ракет.

comments powered by HyperComments