Битва за Соледар триває (ВІДЕО)

Суббота, 14 января 2023, 17:17
14 січня тривають бої за місто Соледар, яке стало зараз найважливішою точкою всього фронту.
Битва за Соледар триває (ВІДЕО)

Станом на 14 січня росіяни продовжують наступальні дії в районі міста Соледар та у самому місті. Розповсюджувана окупантами інформація про взяття міста - не відповідає дійсності. Але ситуація дійсно дуже складна для частин ЗСУ, що обороняють Соледар.

"Бої в районі Соледару тривають запеклі й безжальні. Увага – щосекундна, зброя – або в постійному використанні, або в постійній готовності. Регулярна зміна тактики ворога вимагала гнучкості алгоритму дій наших підрозділів. Запорукою успішних дій стала універсальність воїнів-десантників. Управління, контроль і координація дій командування виявилися на найвищому рівні. А враховуючи те, що багато хто з бійців пройшли тут бойове хрещення, підрозділи Десантно-штурмових військ гідно витримали ці надзвичайно складні випробування. Боротьба триває!" - повідомляє Генштаб ЗСУ.

У нашому відеосюжеті на основі карт оперативної ситуації сервісу DeepStatema показана динаміка зміни лінії фронту під Бахмутом та Соледаром у період з 1 листопада 2022 р. по 13 січня 2023 р.

comments powered by HyperComments