Одеська область не постраждала від ракетного удару (ВІДЕО)

Олександр Вельможко  |  Четверг, 16 февраля 2023, 09:39
Минулої ночі росіяни завдали ракетного удару по півдню України. Одеська область не постраждала.
Одеська область не постраждала від ракетного удару (ВІДЕО)

Вночі 16 лютого противник випустив по Україні 36 крилаті ракет повітряного та морського базування з літаків та корабля. Одеська область не була уражена цими ракетами. 

Всього росіяни выпустили 36 ракет - це 12 крилатих ракет Х-101/Х-555 із двох стратегічних бомбардувальників Ту-95мс з району Каспійського моря, 8 крилатих ракет «Калібр» із фрегата з акваторії Чорного моря, 12 крилатих ракет Х-22 із шести дальніх бомбардувальників Ту-22м3 з району Курська та три керовані авіаційні ракети Х-59 з двох літаків тактичної авіації Су-35 з району Мелітополя і одна проти корабельна берегова ракет "Онікс". 

Силами та засобами Повітряних Сил ЗС України знищено 14 крилатих ракет Х-101/Х-555, «Калібр» та дві керовані авіаційні ракети Х-59.

Над південними регіонами, але не над Одеською областюа ППО знищила 8 ракет типу «Калібр», випущених з акваторії Чорного моря – 6 над Миколаївщиною, 2 – над Херсонщиною. 

А також збито 2 ракети повітряного базування, спрямовані в центральні регіон

Нанесено удар по одному із об’єктів критичної інфраструктури на Кіровоградщині. Там триває гасіння пожежі. Інформація про постраждалих уточнюється.

comments powered by HyperComments