Одесу та Київ росіяни атакували ракетами і дронами

Четверг, 4 мая 2023, 08:29
В ніч з 3 на 4 травня росіяни здійснили третій за цей місяць повітряний удар по Україні. Цього разу цілями окупантів стали Київ та Одеса.
Одесу та Київ росіяни атакували ракетами і дронами

Сьогодні вночі з 3 на 4 травня Одеса була атакована повітряними дронами-камікадзе. Повітряна тривога тривала з половини третього до половини п'ятої години ночі.

Всього росіяни запустили по нашим містам 24 дрони-камікадзе "Шахід-136", 18 з яких було збито зенітниками.

З цього числа 15 дронів були спрямовані на Одесу. 12 з них збили, безпосередньо над Одесою чи неподалік від міста. Однак ще три дрони случили в один з студентських гуртожитків. Загиблих і постраждалих немає, а з пожежею швидко впоралися рятувальники.

Саме вибухи від цих трьох влучень та збитих дронів було чутно в Одесі кілька годин поспіль.

Іншу частину дронів росіяни спрямували на Київ. Також вони запустили певну кількість ракет з балістичною траєкторією. Всі ці ракети та дрони було збито над Києвом.

Все це росіяни робили, начебто, у відповідь на вчорашні вибухи якихось невстановлених дронів над московським кремлем. Щодо цього вони вчора розповсюджували панічні чутки про те, що готується потужний ракетний удар з можливим застосуванням ядкрної зброї. Але все, що вони змогли, це знайти і випустити 24 дрони та вивести у море 4 надводні кораблі з 32 ракетами "Калібр".

comments powered by HyperComments