Російський диктатор з'їхав з глузду і розповів, чому знищує енергетику Одеси та України (ВІДЕО)

Олександр Вельможко  |  Четверг, 8 декабря 2022, 19:31
Сьогодні бункерний дідусь пу розповів такі речі про свої ракетні удари по енергетичній інфраструктурі в Одеській області та Україні, що я вважаю, що він просто з'їхав з глузду, трохи сказився або просто йобу дав.
Російський диктатор з'їхав з глузду і розповів, чому знищує енергетику Одеси та України (ВІДЕО)

За словами російського диктатора пу, того самого дідуся, що всюди тягає за собою свого сраного чемоданчика, він не просто так наказав знищити електроенергетику і в Одесі, і в Україні. Він це зробив тому, що ота очманіла путінська свідомість вважає, що це Україна почала першою, вдаривши по Керченському мосту. 

Ну так, звісно, з 24 лютого по 8 жовтня росія нічого не робила та чекала... І лише потім внаслідок своїх ударів залишила Одесу, як і багато інших українських міст, без світла на час від декількох годин до кількох днів. Ага, щазз. 

Тепер трохи процитую путінську маячню українською мовою. "Зараз багато галасу з приводу наших ударів по енергетичній інфраструктурі сусідньої країни. Так, ми робимо це. Але хто почав? Хто вдарив по Кримському мосту, хто підірвав ЛЕП з АЕС Курська, хто не підвів воду в Донецьк? Неподача води в мільйонне місто — це акт геноциду. Ніхто ніде словом про це не обмовився. Взагалі мовчанка повна. Варто нам тільки поворухнутися, щось зробити у відповідь — шум, гам, тріск на весь Всесвіт. Це не буде нам заважати виконувати бойові завдання" — сказав путін.

Як це слід розуміти. Пуйло, скоріш за все, дійсно вважає, що все почала Україна, а росія просто виконує якісь там завдання. Та вибачте, це треба з такими словами не у Кремлі сидіти, а у палаті №6 з м'якими стінами. 

Але все це ще квіточки порівняно з ягідками, які вчора наклав на засіданні Радбезу ООН представник росії на прізвисько Небензя. Він чітко дав зрозуміти всьому світу - росія і далі збирається продовжувати те, що робить та заявив, що удари по енергетичній інфраструктурі завдаються "для ослаблення та знищення військового потенціалу наших противників", а також "у відповідь на накачування цієї країни західною зброєю". Об'єкти енергетичної інфраструктури, за його твердженням, "використовуються з метою військового постачання українських частин зброєю, насамперед західною, забезпечення логістики та зв'язку". А в тому, що ракети падають на житлові будинки Небензя звинуватив українське ППО. За логікою Небензі, яка явно збігається з логікою російського командування, росія таким чином досягає переговорів з Україною.

Він заявив, що мета підриву боєздатності ЗСУ "реалізовуватиметься військовими методами", поки Київ "не займе реалістичну позицію, яка б дозволила в рамках переговорів обговорити і спробувати врегулювати ті питання, які змусили нас розпочати СВО". А завершив він свій виступ тим, що попередив - якщо Україна буде чинити спротив російській так званій "СВО" на території України - то росія буде змушена оголосити війну Україні.

Цікаво, що і Небензя, і сам пукін бояться назвати Україну, кажучи всілякі евфемізми типу "сусідня країна", "ця країна" тощо. Це тому, що їх просто тіпає від одного слова "Україна".

Дуже цікаво - що ж вони там вживають, що їх у Кремлі так пре? І що їм треба дати, щоб вже більше не перло, ніколи?

comments powered by HyperComments