Авікомпанія Ryanair видалила аеропорти України з своєї системи бронювання

Вторник , 19 июля 2022, 09:56
На офіційному сайті авіакомпанії Ryanair більше немає жодного українського аеропорту у системі бронювання квитків та розкладі, хоча залишилася українська мова інтерфейсу сайту.
Авікомпанія Ryanair видалила аеропорти України з своєї системи бронювання

Ірландська лоукост-авіакомпанія Ryanair повністю прибрала згадування аеропортів у містах України зі своєї системи бронювання та розкладу авіарейсів. Офіційних коментарів з цього приводу не надавалося. 

Але на сайті авіакомпанії залишається можливість обрати українську мову інтерфейсу, що може бути корисним для українців, які зараз перебувають в Європі.

Раніше Ryanair прибирав пункти призначень з системи бронювання, коли не мав намірів літати туди в найближчі місяці. Така ситуація означає, що прибрані рейси скасовані, та пасажири вже можуть звертатися до авіаперевізника за поверненням коштів за невиконані українські рейси.

Напередодні масштабного російського вторгнення в Україну Ryanair повністю прибрав з сайту згадування Харкова та Херсона, але продовжив продавати квитки з Києва, Львова та Одеси.

Зазначається, що повне зникнення України з системи бронювання лоукостера не є ознакою того, що авіаперевізник взагалі відмовився від подальшої роботи на українському ринку. Скоріш за все, це означає, що авіакомпанія не планує відновлювати авіарейси до України до завершення війни, тобто на найближчі кілька місяців.

comments powered by HyperComments