Украинские железные дороги

16:16
Новий міжнародний поїзд зв'яже вузлову станцію Чоп у Закарпатті з Прагою. Обслуговувати його будет чеська компанія RegioJet.
09:36 Собственный материал
Через зсув грунту пошкоджено залізницю між станціями Нігин і Гуменці у напрямку Кам'янця-Подільського. Через це тимчасово там обмежено рух поїздів.
15:02
"Укрзалізниця" у перші дні березня перевозить відносно менше зернових вантажів, ніж раніше.
14:20
Залізниця Молдови вважає необхідним хоча б частково відновити вантажні перевезення через перехід Кучурган - Новосавицька у Одеській області.
11:01
Укрзалізниця на період шкільних весняних канікул у останній тиждень березня призначає додаткові рейси у найбільш затребуваних напрямках.
16:43
З 18 березня запускають онлайн-продаж квитків на міжнародні пасажирські поїзди з України до Відня, а згодом до Будапешту. Але лише через авторизацію через Дія.Підпис.
14:24
За перші дні березня двічі сталися пожежі на локомотивах "Укрзалізниці". Два рази горіли електровози, один з них - в Одеській області.
14:44
Іспанські технології для зміни колії рухомого складу будуть адаптовані для України. У Іспанії широко застосовуєтсья змінка європейської колії 1435 мм на "іберійську" колію 1668 мм, цю технологію доповнять колією 1520 мм.
15:39
Для українців на рівні бета-тестування вже доступна послуга автоматичного викупа квитків на пасажирські поїзди внутрішнього сполучення.
13:04
"Укрзалізниця" призначає додаткові пасажирські поїзди на напрямку між Києвом та Львовом.