Украинские железные дороги

16:14
Протягом березня 2024 року "Укрзалізниця" перевезела на 10% більше вантажів, ніж у лютому - 16 мільйонів тон.
13:48
Постійні повітряні тривоги через загрози удару балістичними ракетами та обстріли дронами-камікадзе призвели до певного зниження обсягів перевалки вантажів з залізниці у портах Одеської області.
09:35
Українська залізниця у поточному році спрямує 2,7 мільярди гривень інвестицій для розвитку клієнтського сервісу та пасажирського господарства. Але ці гроші не будуть витрачатися на новий рухомий склад.
09:33
Через російські удари по енергетичній інфраструктурі Одеської області було порушено елекропостачання порту Одеси, що спричинило зменшення інтенсивності обробки вантажів.
15:30 Собственный материал
Гайворонська вузькоколійка, яка формально відноситься до Одеської залізниці, провела черговий провозний ретро-тур.
09:19
'Внаслідок російського повітряного удару у ніч на 22 березня деякі ділянки залізниці знеструмлені, частина пасажирських поїздів йде з затримками та під тепловозною тягою.
14:53
Частина з нових пасажирських поїздів дають можливість пересадки на міжнародний поїзд з Чопа до Праги, інші просто "закривають" зростання пасажиропотоку у західному напрямку.
12:49
Динаміка завантаження залізниці у напрямку морських і дунайських портів Одеської області свідчить про зростання вантажоперевезень у цьому напрямку та зменшенні перевезень до західних кордонів.
09:48 Собственный материал
"Укрзалізниця" відремонтувала колії до Кам'янця-Подільського на перегоні Нігин - Гуменці.
16:16
Новий міжнародний поїзд зв'яже вузлову станцію Чоп у Закарпатті з Прагою. Обслуговувати його будет чеська компанія RegioJet.