Дороги Одессы и региона

14:50
Країни G7 підписали спільну декларацію за підсумками саміту міністрів транспорту "Великої Сімки", в якій йдеться про підтримку та відновлення української транспорної інфраструктури.
10:17
Вранці 10 квітня було повідомлено про перекриття автодороги М27, що сполучає Одесу і Чорноморськ.
11:52
Одеський виконком вирішив збільшити кількість платних місць для парковки автомобілів на вулицях Рішельєвській, Малій Арнаутській та у провулку Чайковського.
15:01
Зазвичай ми звертаємо увагу на витрати бюджетних коштів у сотні мільйонів чи мільярди гривень у сфері дорожної інфраструктури тоді, коли йде будівництво нових чи капітальний ремонт існуючих автошляхів. Але чи не найбільше підрядники заробляють, а замовники у вигляді служб відновлення та інфраструктури готові витрачати і тут ті ж сотні мільйонів та мільярди гривень. 
16:51
Одеська область посідає п'яте місце серед регіонів України за кількістю дорожньо-транспортних пригод: тільки за два місяці з початку року в регіоні зареєстровано 181 ДТП.
10:19
У Миколаєві проводиться тендер на будівництво ділянки об'їздної автодороги, який включає в себе будівництво нового моста через Південний Буг. Це значно спростить рух транзитного транспорту у напрямку морських портів Одеської області.
11:50
Через понад два роки після початку повномасштабної війни в Одесі встановили перше укриття на зупинці громадського транспорту. Втім, одеситам реально загрожують лише періодичні повітряні удари ракетами та дронами-камікадзе.
12:22
За 2024-2025 рр. служба відновлення Одеської області планує витратити на ремонт автошляхів 1 мільярд 247 мільйонів гривень.
13:27
Придбання б/в техніки Apple може стати вигідним варіантом для тих, хто прагне отримати якісний продукт за більш привабливу ціну. Проте існує ризик, що під час таких покупок можна натрапити на шахраїв, які пропонують неякісний товар.
12:40
Ще 2021 року в Одеській області провели тендер на ремонт, тобто добудову, закинутої розв'язки на автотрасі Одеса - Київ біля села Єреміївка. Цей тендер скасували.