Автобусы Украины

13:03
Місто Дніпро отримує у якості гуманітарної допомоги міські автобуси з італійського Мілану, які в подальшому будуть розподілені по багатьом регіонам, в тому числі і до деяких громад Одеської області.
15:35
Аналізуємо, чому саме передані в Одесу у якості гуманітарної допомоги 10 автобусів з німецького Регенсбургу не працюють на маршрутах.
09:23
За кредитом Європейського Інвестиційного банку (ЄІБ) для Києва придбають понад 80 автобусів турецького виробництва - завершився тендер.
17:30
Автобуси, які Одеса отримала як гуманітарну допомогу від німецького Регенсбургу, не можна запускати на маршрути.
13:42
180 автобусів всіх класів, в тому числі і мікроавтобусів, придбали українські перевізники за лютий 2024 року.
17:20
Місцева влада Южненської міської територіальної громади запустила чотири автобусних маршрути, які пов'язуть місто Южне з навколишніми селищами і при цьому охоплюють і саме місто. Ці автобуси безкоштовні для пасажирів - всі видатки сплачують з місцевого бюджету громади.
17:14
Луцький автобусний завод, який до війни виробляв автобуси і тролейбуси під маркою "Богдан", після процедури банкрутства продовжує виробництво - але у вигляді нової компанії - ТОВ "Бас Мотор".
12:48
Рейси "аеротрансферу" від Одеси до аеропорту Кишинева будуть виконуватися один раз на добу починаючи з 1 березня.
14:10
Надані Одесі у якості гуманітарної допомоги з Регенсбурга 10 автобусів особливо великої місткості досі не працюють і не перевозять пасажирів. На сесії міської ради було озвучено причини цього.
11:02
Одеська ОВА показала, який рухомий склад буде обслуговувати рейси "аеротрансферу" з Одеси до аеропорту Кишинева - це будуть мікроавтобуси типу "Sprinter".