Автобусы Украины

13:33
Муніципалітет Стамбула надасть Одесі гуманітарну допомогу у вигляді 10 міських автобусів та 41 генератора.
16:43
Будь-яка подорож, зокрема й автобусом, — це завжди чимало клопотів. Зібрати потрібні речі й нічого не забути, завершити всі справи, підготуватися до мандрівки — якщо поїздка планується за кордон, до того ж з дітьми, турбот ще більше. В усьому цьому коловороті треба ще й викроїти час на візит в автобусну касу за квитками. Проте ми знаємо спосіб, як суттєво спростити собі життя в підготовці до мандрів.
15:24
Верховна Рада схвалила нові закони, які починаючи з 2028 року спочатку обмежать, а потім повністю заборонять використання дизельних автобусів у системах міського громадського транспороту.
09:09
15 міських автобусів Volvo та Ikarus передали Україні з Будапешту у якості гуманітарної допомоги.
10:15
В ніч на 9 грудня на автотрасі Одеса - Київ в Одеській області зіткнувся з вантажівкою пасажирський автобус, який виконував рейс зі Львова до Одеси. Є загиблі.
10:51
Вночі 8 грудня росіяни під час обстрілу Миколаєва уразили територію приватного автопідприємства з автобусним парком.
09:39
Таких автобусів буде всього чотири штуки.
18:00
Автобуси між Одесою та звільненим Херсоном почали курсувати майже відразу після звільнення останнього від російських окупантів.
09:56
Сучасна автоматизована системи оплати проїзду вже успішно працює у трьох громадах – Стрийській, Грабовецько-Дулібівській та Моршинській ОТГ. Цей програмний комплекс розробила та впровадила ІТ -компанія ТОВ «Українські геоінформаційні системи», а оператором АСООП виступило ТОВ «ГІС-СЕРВІС».
14:17
Вранці 3 листопада на автотрасі Одеса - Рені поблизу Ізмаїла перекинувся пасажирський автобус, який виконував регулярний рейс з Варни до Одеси.