Автобусы Украины

13:27
З 2 листопада у Києві тимчасово взагалі не будуть ходити тролейбуси, замість них пустять автобуси.
09:17
У громадському транспорті Києва вже можна оплатити проїзд за допомогою банківської картки або смартфону з NFC.
12:14
Частина з 30 автобусів, переданих Дніпру з Києва, з 12 жовтня вже працює на міських маршрутах Дніпра. Також 3 автобуси у Дніпро передали з Вінниці.
10:29 Собственный материал
Стало відомо, як саме у Києві розпорядилися автобусами, наданими у якості гуманітарної допомоги. Частину запустили на міські маршрути, частину передали у Дніпро.
09:59
Минулої ночі один з російських ракетних ударів по Дніпру прийшовся по території автотранспортного підприємства. Пошкоджено або знищено 150 автобусів.
10:10
Вранці 29 вересня на автодорозі між Одесою та Южним сталася аварія - вантажівка зіткнулася з пасажирським автобусом. 17 людей постраждали.
09:29
Місто Тростянець, звільнене від російської окупації наприкінці березня, отримало у якості гуманітарної допомоги три зчленованих автобуси особливо великої місткості.
12:19 Собственный материал
Сьогодні поговоримо із Вами про пільги на проїзд в громадському транспорті (безкоштовний проїзд). В реальності ці пільги дуже несправедливі, адже в реальності особи із інвалідністю із найбільш важкими розладами здоров’я чи фізичними обмеженням не можуть ними скористуватися.
10:50
Міністерство інфраструктури повідомляє про майже трикратне зростання обсягів міжнародного автобусного сполучення з обсягом у 2,2 мільярди гривень, а також про появу майже 180 нових пасажирських автобусних перевізників.
17:34
Одеська обласна військова адміністрація оголосила тендер на закупівлю 26 шкільних автобуси за понад 63 мільйони гривень.