В Одесі змінили режим руху по вулиці Успенській

Пятница , 21 октября 2022, 17:17
Нова розмітка по вулиці Успенській в Одесі включає в себе велодоріжки, зміну режиму руху та зменшення кількості смуг для руху автомобілів.
В Одесі змінили режим руху по вулиці Успенській

Комунальний заклад "СМЕП" продовжує системні роботи з оновлення розмітки на дорогах Одеси. До ранку 21 жовтня комунальники за рахунок нової розмітки змінили схему руху по вулиці Успенській.

На вулиці запровадили велосипедні доріжки, які прокладені не впритул до тротуарів, а значною частиною проходять між лівою та правою смугами для автомобільного руху. Таким чином, крайня права смуга тепер майже остаточно буде задіяна суто для парковки автомобілів, а проїжджа частина залишає для руху автомобілів та тролейбусів всього по одній смузі. 

Таким чином, розширення проїжджої частини, зроблене під час реконструкції вулиці Успенської 2005-2006 рр., більше не має ніякого сенсу - оскільки воно задіяне не для збільшення пропускної здатності вулиці, а під парковку..

Крім того, на деяких перехрестях змінено напрямок дорожнього руху. У зв'язку з цим водіям встановлені відповідні знаки дорожнього руху.

comments powered by HyperComments