Дороги Одеської області перевіряють перед початком літнього сезону

Пятница , 24 марта 2023, 12:54
Відділ безпеки дорожнього руху розпочав сезонну перевірку готовності доріг до літнього періоду на території регіону. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.
Дороги Одеської області перевіряють перед початком літнього сезону

Сезонна перевірка визначить необхідний обсяг ремонтних робіт, заходи з ліквідації недоліків в експлуатаційному утриманні вулично-дорожньої мережі.

Зараз проходить підготовчий етап, під час якого визначається склад комісії, графіки комісійних обстежень, проводиться підготовка виробничих баз та спеціальної дорожньої техніки. З 27-го березня розпочнеться практичний етап, який триватиме до 30-го квітня.

Фіксуватимуть ямковість, осідання, колійність проїзної частини, узбіч, тротуарів, видимість технічних засобів організації дорожнього руху, розмітки, справність вуличного освітлення і т.д. Усі недоліки інспектори відділу безпеки дорожнього руху внесуть в акти і передадуть в обслуговуючі організації для виправлення. У разі не виконання приписів, посадових осіб відповідальних за експлуатаційне утримання вулично-шляхової мережі буде притягнуто до відповідальності.

comments powered by HyperComments