На дорогах Одеської області скасовують сезонні обмеження руху

Понедельник , 25 сентября 2023, 16:18
З 25 вересня скасовуються сезонні обмеження руху вантажного автотранспорту по дорогам Одеської області.
На дорогах Одеської області скасовують сезонні обмеження руху

На території Одеської області з понеділка, 25 вересня, перестане діяти сезонне обмеження пересування вантажного автотранспорту удень. Про це повідомив керівник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"До уваги водіїв вантажівок, що рухаються автошляхами Одещини. Відповідно до спільного наказу голови Одеської обласної військової адміністрації та командувача ОСУВ «Одеса» з 25 вересня скасовуються обмеження руху великогабаритного транспорту у денну пору доби на дорогах області”, — написав Кіпер.

Він поінформував також, що перепустки на рух територією Одеської області у комендантську годину, видані до 25 вересня, продовжують діяти. Крім того, Одеська ОВА продовжуватиме видавати відповідні перепустки підприємствам, що займаються перевезенням зернових, олійних та інших вантажів.

З 10 липня почали діяти літні обмеження для великовагових транспортних засобів на трасах М-15 Одеса—Рені, М-05 Київ—Одеса та М-14 Одеса—Мелітополь у межах Одеської області. Обмеження не стосувалися транспортних засобів спеціалізованого призначення та транспорту, що здійснює перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів; вантажів, пов’язаних із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій; військових вантажів; гуманітарної допомоги.

Дозволялося також пересування транспортних засобів, що здійснюють міжнародні перевезення вантажів, за умови, що водій вантажного автомобіля має заброньоване місце в черзі очікування для перетину державного кордону України для автомобільного сполучення засобами електронної системи («єЧерга») за два дні до черги очікування на найближчий час.

На початку вересня це обмеження було поширене на всі автошляхи Одеської області.

comments powered by HyperComments