Одеські трамваї та тролейбуси 2 січня відновили роботу (ВІДЕО)

Понедельник , 2 января 2023, 15:22
Після чергових ракетних ударів росіян ще наприкінці минулого року міський електротранспорт Одеси відновив роботу 2 січня.
Одеські трамваї та тролейбуси 2 січня відновили роботу (ВІДЕО)

Кілька днів тому, під час російського ракетного удару у першій половині дня 29 грудня, міський електротранспорт Одеси припинив роботу. Трамваї та тролейбуси ще під час ранкової години пік змогли організовано повернутися до депо - оскільки було отримане повідомлення про скасування лімітів на споживання електроенергії, без катастрофічних наслідків раптового відключення з блекаутом.

30. 31 грудня та 1 січня трамваї та тролейбуси в Одесі не працювали. Для електротранспорту не надавали лімітів на споживання електроенергії

Згодом, увечері 1 січня стало відомо про відновлення роботи міського електротранспорту Одеси - на снові офіційного анонсу одеської мерії.

З ранку 2 січна електротранспорт вийшов на одеські маршрути і працює вже весь день. Загалом на лініях працюють 60 трамваїв та 40 тролейбусів. Це трохи менше половини звичайного випуску рухомого складу у робочий день.

У відео показуємо роботу одеських трамваїв та тролейбусів у перший день повноцінної роботи після блекауту 6-18 грудня.

Починаючи з 19 грудня одеський електротранспорт навіть у робочі дні курсує у обмеженому режимі. На всі маршрути загалом виходить трохи більш як 60 трамваїв та 40-45 тролейбусів. Це менше половини звичайної кількості рухомого складу на маршрутах. Дане обмеження діє через дефіцит електроенергії та обмежені ліміти її споживання. При цьому на лінії не виходять трамваї та тролейбуси з застарілою реостатно-контакторною системою управління, а також трисекційні трамваї "Одіссей-Макс".

comments powered by HyperComments